From Braids to Balayage—These Are Google’s Top 10 Searched Beauty Questions of 2016

By ·
From Braids to Balayage—These Are Google’s Top 10 Searched Beauty Questions of 2016 featured image

We’ve all said it, we’ve all done it, we’ve all been there. For your pressing beauty questions, sometimes you just have to Google it. This year’s top beauty searches bring it all back to the basics. These are the kinds of hard-hitting questions every beauty lover has pondered at least once in their lifetime (I still can’t do a proper fishtail braid without a YouTube tutorial refresher). The beauty of this list is in it’s simplicity. The good news is, if you’ve asked it, we’ve probably already covered it. So, without further ado, these are the top 10 beauty questions the world was Googling this year and our accompanying answers.

You May Also Like: The Trending Procedure Everyone Is Suddenly Talking About

1. How to do a fishtail braid?
Answer: Must Try Messy Fishtail Side Braid


2. How to make hair grow faster?
Answer: 6 Expert Tips for Growing Out Your Hair


3. How to shape eyebrows?

Answer: 12 Tips for Perfectly Shaped Brows


4.  How to curl hair?
Answer: 8 Ways to Curl Your Hair


5. How to remove gel nails?
Answer: The Best Way to Remove Gel Nails at Home


6. How to clean makeup brushes?
Answer: 5 Tricks for Cleaning Your Makeup Tools


7. How to apply concealer?
Answer: Chances Are, You’re Using Concealer Wrong


8. How to get rid of bags under your eyes?
Answer: 4 Ways to Reduce Puffy Eyes


9. How to fill in eyebrows?
Answer: These Brow Products Will Give You Your Best Brows In One Swipe


10. What is balayage?
Answer: The Trending Hair Color That Saves You Money

Find a Doctor

Find a NewBeauty "Top Beauty Doctor" Near you

Give the Gift of Luxury

NewBeauty uses cookies for various reasons, including to analyze and improve its content and advertising. Please review our Privacy Policy and Terms of Use for more about how we use this data. By continuing to use this site, you agree to these policies.